Sunday, February 19, 2017

Indoor playground for twinnies!


Tadaaa! Surprise tak Ayien Ayish?! 

Alhamdulillah. Tercapai jugak hasrat den nak hadiahkan twinnies playground ni. Letih oi seharian mendeko bilik depa ni. Dapat je barang, terus start projek mendeko. Ibu mendeko, meanwhile cik abg jaga twinnies dlm bilik lain. Deko simple2 je. Den bukan Eric nak deko tahap fantastik cikebam cikebum. 




She mmg dah lama niat nak bagi hadiah playground utk diorang. Puncanya; setiap kali kitorang bawak diorang masuk playground (indoor) dlm mall yg kena bayar satu kepala RM5 for half an hour tu, selalu diorang nangis taknak balik bila dah cukup masa. Kesian tgk diorang meraung2 taknak keluar dari playground tu. 




Seronok betul diorang kalau bawak gi indoor playground ni. Memandangkan kitorang ni bukan jenis yg selalu sgt hang out, tak boleh lah selalu diorang pergi. So, She pun tanam azam mengorek tabung nak buat mini playground dlm rumah. And now, main lah korang sampai lebam. Hihi.





Happy 2nd birthday my twinnies! :*



0 feedback:

Post a Comment